Het is de leukste mijlpaal tot nu toe: het hoogste punt van ons nieuwe Kindcentrum aan de Vincent van Goghlaan is bereikt. De contouren van ons nieuwe gebouw zijn nu echt goed zichtbaar, waardoor de bouw nog meer leeft bij onze kinderen en medewerkers. De kinderen kregen een gepersonaliseerde rolmaat cadeaubon het hoogste punt van 6,3 meter nog eens na te kunnen meten. Een feestelijke ochtend,zonder pannenbier maar met lekkere taartjes

Het schiet al aardig op met de bouw van onze nieuwe school aan de Vincent van Goghlaan. De muren staan en er wordt hard gewerkt aan het plaatsen van de kozijnen en dakplaten. Eind november zullen we het hoogste punt bereiken. Ook de plannen voor het interieur krijgen steeds meer vorm. Het zal een prachtig geheel worden!

Onze klassen en peuterschool 't Hummeltje van Kappio zijn sinds kort voorzien van 100% gerecyclede vuilnisbakken om het afval volledig te scheiden. Leerlingen van groep 7/8 besloten zelfs om te proberen om plastic helemaal uit de klas te bannen. Dat betekent geen pakjes drinken en voorverpakte etenswaren meer mee naar school, alleen trommeltjes, bekers en bidons. Zo  dragen kinderen daadwerkelijk bij aan een beter milieu en dat geeft een goed gevoel!

Vandaag was het eindelijk zover! De eerste palen voor ons nieuwe IKC gingen de grond in. Samen met de kinderen van De Ark en peuterschool 't Hummeltje maakten we er een mooi feestje van.

 

Rekenen kun je overal, ook op het schoolplein. De combinatie met bewegen geeft extra plezier en stimuleert de hersenen.

Groep 3/4 ging buiten aan de slag met het aanvullen van een getal tot 50 of 100. Wie verzamelt de juiste kaartjes zonder getikt te worden?