Peuterschool ’t Hummeltje creëert een warme, stimulerende en veilige omgeving waarbinnen kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar zich mogen ontwikkelen. Bij de peuterschool mogen kinderen zijn wie ze zijn, namelijk uniek! De pedagogisch medewerkers ondersteunen en stimuleren ieder kind in zijn of haar groei naar meer zelfvertrouwen, zelfstandigheid en zijn of haar creativiteit.

De peuterschool werkt met het VVE programma Puk & Ko. We maken gebruik van thema’s die aansluiten bij de belevingswereld van de peuters. Op deze manier leert een kind spelenderwijs te ontdekken en leren. Dit gebeurt door middel van bewegen, zingen, praten, spel- en knutselactiviteiten.

De peuterschool werkt nauw samen met de onderbouw van basisschool de Ark. We hebben regelmatig overleg en blijven onderzoeken waar we elkaar kunnen vinden, kunnen samenwerken en elkaar kunnen versterken. Zo ontmoeten de kinderen van de peuterschool en de kleuterklas elkaar regelmatig door bij elkaar te spelen, gezamenlijk activiteiten te ondernemen. Door deze doorgaande lijn en korte lijntjes is de opstap naar een basisschool voor een peuter minder groot.

Wij nodigen u graag uit om eens bij ons langs te komen met uw peuter. U bent van harte welkom om sfeer te proeven, de locatie te bekijken en te zien hoe wij werken. De pedagogisch medewerkers Marijke en Jolanda staan iedereen graag te woord.

Graag tot ziens op peuterschool ’t Hummeltje in de Ark!

Peuterschool ’t Hummeltje is onderdeel van kinderopvangorganisatie Kappio. Kappio heeft kinderdagopvang, buitenschoolse opvang en peuterscholen in de gemeente Schagen, Hollands Kroon, Den Helder en West-Friesland. Meer informatie over Kappio vindt u op onze website.

Kappio Kinderopvang                                                                                                  Peuterschool ’t Hummeltje

De Verwachting 3                                                                                                          J. Israelstraat 4

1761 VM Anna Paulowna                                                                                           1741 JP Schagen

tel: 0223- 534797                                                                                                           tel: 06-23831199

@: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.                                                                                                        @: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.